tanja



hej hej. det är jag som är tanja som i T som i tanja.  20 år gammal och bosatt i linköping, föredetta göteborg, framtida oslo. i själva verket flyttar jag om bara en månad.

jag fick en idé en dag och ringde till mikaela. och här är vi. jag kan egentligen väldigt lite om fotografering men jag tycker att det är kul med färg och form och sådant. jag är gammal gymnasieestet. ränderna går aldrig ut.

jag gillar det tillgjorda och konstruerade. man kan tillåta sig själv att vara pretentiös och exhibitionistisk. jag tycker att det är roligt. det tycker min lumix också.

T

jobb jobb jobb



Var på Kolmården hela dagen igår med mon petit ami. Solen strålade, himlen var blåaste blå och vi gick omkring bland alla uppgjorda pålåtsas lanskap som gjorts för att djuren ska tro att de är hemma i Afrika/Asien/bondgården ute på landet osv. 
Djuren såg mest uttråkade ut. Uttråkade och trötta. Låg i skuggan, låg på en klippa, låg vid vattnet, låg i husen som gjorts för att de ska kunna dra sig undan.
Förstår man väl, vem skulle känna för att gå på upptäcksfärd på de 200kvm man har växt upp och levt hela sitt liv på? Inte jag iaf.

Hur som haver, det var en fin dag. Vi gick och viskade hemliga ord i varandras öron och kysstes var hundrade meter. Jag blev förtjust över att få klappa djuren, märks det att man är uppvuxen i en storstad? Han blev förtjust över att se mig sån.
Dagen idag spenderas på jobbet. Det var strålande sol när jag lämnade lägenheten i morse, här inne är det mest kvavt. Det är helt okej ändå, fyra timmar som ger mig hundra procents ob. Det gillar vi.

M


det där med polisen alltså

på saint patrick's day så såg jag och min pojkvän en man bli misshandlad.
han blev sparkad i ryggen och slagen på stora torget.

sedan när den kvinnliga polisen ställde frågor så blev jag helt frånkopplad. jag minns inte händelseförlopp, signalement. man vill bara säg att det var obehagligt. sedan ska det hålla i domstol.
 fanns det gatubelysning, hur mörkt var det i mars, hur många gatlyktor fanns det och var stod dom.

jo tjena.

T

jarmo di leva



hela dagen idag går ut på återhämtning. sunda vätskor.
till skillnad från de osunda vätskor vi drack igår.

fanny fyllde 20 år och vi firade henne. vi fick vackert väder, mycket mat, en trevlig trädgård. hon fick presenter och paket.

jag tänkte på en sak när jag skulle möta fanny och julia vid tåget igår. jag tänkte att om man kommer från finland och inte kan ja må du leva, så kanske man tror att svenskar är besatta vid tomas di levas okände bror jarmo. jag kan fortfarande inte sluta tänka på jarmo.

(det är evelina som dansar på bilden.)

T

mikaela





nu är det kanske på tiden att presentera sig. jag är M. Mikaela. 21 år gammal och bosatt i linköping, föredetta stockholm, framtida göteborg. T ringde mig en dag, uppspelt, och frågade om jag ville vara med och starta en blogg med henne. En fotoblogg. Den här bloggen.

tanken är att vi fotar porträtt. arrangerade människobilder. det har blivit mycket oss nu men det kommer bli mer av er också.

M

schmolis

har suttit i vittnesförhör under eftermiddagen.
det känns konstigt.
man blir osäker.

T

deer in headlight



framför kameran blir man obehagligt påmind om sin kropp, sina ben och muskler samtidigt som man inser att man helt saknar kontroll över dom.
kameran kommer mot en och mot en sedan blir det en stor krasch och sedan minns man inte så mycket mer.

T

skyline



jag tog mig över slätten för några dagar sedan, hamnade i vadstena hos en vän.
himlen var stor och tung med många kontraster.
som en accent till livet nästan.

det blir en tyst helg. tyst och händelselös.
lägger upp benen på sofflocket, springer äranden, tvättar sex maskiner. ensam.

T

tung luft på slätten



varmt i luften och mer fuktigt än svett.
en vän sa igår att det inte nästan inte fanns luft kvar i luften. sedan började det regna.
sedan slutade det.

T

t som i tanja




M

welcome to the jungle



M

balett



i morse rann stångån tyst och grön genom en ännu grönare ram. efter regnet kom solsken och efter solskenet kom natten. på en halvtimme hann det bli nattsvart som att solen sniglat under dagen och vid tio lade sig i innerbanan den sista kurvan för att hinna över den sista svängen.

T

man skola icke kasta glas i stenhus



stångån kravlar genom staden, delar den på hälften.

T

en vitare nyans av blekhet




Solsken hemma en regnig dag på jobbet.

M

självutlösare



T

presentation


ny blogg. ny dag. nya porträtt.


du  jag     din mamma din gamla tjej        en rosa kamera           din högstadiekompis som aldrig ringer min farfar      en syster som flyttat          hon på åhlens   tanten       usama bin ladin lilla my det där ragget din pojkvän  blomma bagladyn          chefen en schäfer en före detta kollega            bandyproffset
   cp:t clintan pilgrimmen lössnus

T & M

RSS 2.0