Hej då ett tag!

Nu drar jag till Arvika festivalen och sen efter det Brevik! Ses!

Lite bilder från helgen, var på Pompom i parken i Norrköping som var en utomhus spelning med elektronisk musik.













M

mer mer mer brevik!

Har varit ute och jobbat en vecka på Brevik och är hemma och pausar nu. Eller paus från jobb blir det inte, står i butiken nästan varje dag medans solen strålar ute.
Lite foton från första veckan på Brevik:































M

PAIN THAT I'M USED TO

När jag lyssnar på musik får jag ibland en enormt stark känsla att vela fotografera. Vet inte vad det är. Antagligen någon blandning av text, musik och känslor, drömmar, händelser jag mixar ihop och förknippar med låten. Det blir som om det måste bli ett foto. Ett måste, jag måste få ut fotot ur huvudet. Som att fota ut en känsla, en upplevelse ungefär.

Depeche Mode, jag ska se dem på Arvika.











A Pain That I'm Used To
Suffer Well 
Enjoy The Silence

M



kanske det bästa just nu

för att gå ifrån ämnet så är det här den största peppen just nu:



tack och lov för Rufus Wainwrights Rules and Regulations!

T

ps.
det blir tomt på bilder från mitt håll på ett litet tag; fullt upp med flytt. men det kommer parisbilder efter midsommar. stay tuned.

lite mer från stockholmsresan



Min vackra vän Sofia. Jag såg henne direkt när jag kom upp från trappan vid båtarna. Lika vacker och obekymrad som alltid. Satt där vid vägen i sin röda klänning och blickade ut över bilarna som körde rusning förbi. Hon såg mig inte först så jag gick fram till henne och gav henne en kram. Allt kändes precis som vanligt.
Det är något speciellt med nära vänner. Även om man inte setts på länge så är det som igår när man ses. Lite mer att berätta, men ändå precis som vanligt.

M


borta till på måndag

tänkte bara säga att jag är på Brevik tills på måndag och jobbar, därför denna tystnad från mig. Återkommer på måndag som sagt med fantastiska nya bilder.

M

tävling

var med och tävla om en riktigt grym dag där du får flyttstäda min lägenhet inför en utlandsflytt.
jag står för diskmedlet.

anmälan på kommentarer, med motivation.

(alltså, jag vill verkligen verkligen inte rensa ut vinden idag. kom igen. give me some suger I am your neighbour.)

T

funderingar om en toalett...

Jag har funderat lite på det här angående toaletter. Eller inte så lite. När det väl började spinna i mitt huvud var det som en oändlig ström som aldrig ville sina. Eller nåt..

I alla fall så har jag tänkte på det med att man vill förfina sitt bajsande. Ja, att bajsa har verkligen blivit tabu. Folk har till exempel ofta någon doftspray som luktar "äppelblom", "havsbris", "ljuvliga ängsblommor och solmogna smultron" eller liknande ståendes där bredvid toalettstolen, redo att dölja ens spår av den orenhet man just haft för sig. 
Vi skaffar toalettpapper med vackra mönster, stjärnor, blommor, nyckelpigor osv, och som vi alla vet ska MAN ALLTID FÄLLA NER TOASITSEN!!!!! Glöm för fan inte det... sånt gör att äktenskap spricker.

Min pojkvän köpte toalettpapper idag, Lambi. Ett ulligt och gulligt lamm pryder framsidan. Sex stycken rullar med tredubbelt med papper. Ett hundrasextio ark per rulle. Tjugo meter på varje. Fantastiskt.
På framsidan under det gulliga lammet står det  "Soft and caring". Alltså "Mjukt och visar omsorg". Mitt toalettpapper bryr sig!! Det visar omsorg.  Vad tryggt det känns. Man vill ju inte att vilket taskigt papper som helst ska torka ens känsligare delar!

Fantastiskt, nu när jag sitter där, på toaletten, och grubblar över livets stora svårigheter och undrar varför ingen i hela världen bryr sig, då mina vänner, då kan jag i alla fall vara säkra på att det ark jag torkar mig i rumpan med, det bryr sig! Visst känns det tryggt?!


M

The Events releasefest på Undici den 27 maj.

Den 27 maj intog vi Undici på Stureplan för att fira våra kära vänner i The Events debutplatta. Det bjöds på gratis öl, chilipoppers, kändisar och korv. Spelningen var magisk, allt satt som det skulle.













De finns på spotify, sök på deras debutalbum; Stuckholm.

saker man gör

jag har mina långa fingrar i många pajer. jag har satt igång mitt feta lapptäcksprojekt för att bli av med alla garnnystan man samlat på sig genom tonåren. såhär ska det bli:

sedan syr jag ibland också. det här är en improviserad kortklänning med fodrad topp och genomskinlig kjol. allmänt puffig och snygg.



jag tänker att virkprojektet är en bra sysselsättning i oslo. vi ska bo i en källare och sommaren kommer att vara varm. jag kommer längta hem och vara stressad. då är det bra med virkning. jag gillar mormorsrutor och andra saker som går går runt, runt, runt.

det är bara en månad kvar nu innan vi flyttar.
det är mycket att göra.
det blir säkert bra.

T

brevik

Brevik. Det är där jag jobbar på sommaren. Även på vår och höst. Det är en fantastiskt jobb med dåligt betalt, långa dagar och lite sömn. Men det gör ju inget, det är ju ändå Brevik. Det man får tillbaka i form av vänner, erfarenhet, skratt, kärlek, skälvinsikt gör det värt det. Helt klart. Jag träffade Rasmus där.
Den här sommaren kommer jag jobba sex veckor där. Två som barnens hjälp och livlina i höga höjder och fyra som ledare när de får lära sig i den kristna tron. Ta emot gud. Konfirmation.
Även om jag inte är troende (ännu), så hoppas jag att jag i alla fall kan börja tro. På något i alla fall. Jag tror att en tro skulle sitta bra i mitt liv. Vi får se när sommardagarna är slut.













M

RSS 2.0